Vippe-extensions? Derfor bør du gå til salong!

Vippeextension

Mange synes vippe-extensions er dyrt og velger å få seg vipper på billigere måter. Det er helt greit, men kanskje ikke så lurt?

Det er snakk om øynene dine. Det skal velges trygt lim, hygiene må være 100% og teknikk er også viktig. Det er ikke så morsomt når limet gir sterke reaksjoner eller når du får en infeksjon på grunn av manglende hygiene. Teknikk er viktig, for å skåne vippene mest mulig.

Kvalitet

Du kan klippe deg hvor du vil og du kan fikse neglene hvor du vil. Du kan sette bilen din på forskjellige verksteder og du kan handle matvarer i forskjellige butikker. Som du sikkert vet, så er det også forskjell på kvalitet. Ofte koster det også deretter. Noen ganger kan man være heldig å gjøre et kupp, men man bør kanskje ikke ta så mye sjanser når det kommer til øyne. Du hadde nok ikke tatt med Jaguaren din til det billigste verkstedet i byen?

Trygt på salong

Hos oss på Neglhuset, kan du være trygg på at du får vipper av høy kvalitet. Vi er svært nøye på hygiene og vi har lim som er trygt. Hvis du skulle reagere på limet vi bruker, så har vi også flere alternativer.

Vipper er kanskje ikke for alle?

Hvis du synes det er for dyrt, så er kanskje ikke vippe-extensions for deg. Hvis man først tar seg råd til vipper, bør det gjøres ordentlig og av profesjonelle. Det finnes mange måter å skaffe ting billig på, men det er nok ikke alltid så lurt å gjøre det billigst mulig. Vil du ha vipper, så gjør det ordentlig!

Velkommen til Neglhuset =)

vippe extension