Er det din tur til å si JA?

bryllup, brud, neglhuset, vipper, vippeextension, negler
Agnes Feiger fra Neglhuset, sammen med brudeparet.

Din bryllupsdag er en stor dag. For deg som er brud ønsker man å føle seg på sitt vakreste denne dagen.

Med alt av muligheter der ute, føler du deg kanskje litt rådvill? Fortvil ikke. I over 11 år har Neglhuset hjulpet bruder med å se fantastisk ut fra topp til tå, og vi vet hvor viktig et godt samarbeid med salongen og våre bruder er, for å få det mest optimale resultatet.

Vi kan tilby våre kunder alt fra lekre vippeextensions – som holder selv om tårene presser på, til fantastiske negler. Vi anbefaler å ta vippeextensions noen uker før den store dagen, med etterfyll noen dager før om ønskelig/nødvendig. Dette for å sikre at alt sitter perfekt på bryllupsdagen, og at du er bekvem med antall vipper som er satt på. Spesielt hvis du aldri har prøvd vippeextensions før, er dette den beste måten å passe på at ingenting står i veien og at alt sitter helt perfekt for deg som brud. Våre flinke negledamer hjelper deg også gjerne med fine brudenegler, som er perfekt til din bryllupskjole og din look. Hos oss kan dere velge blant naturlige shellac-negler eller negl-forlengelser. Vi har mange fine farger du kan velge mellom.

bryllup, brud, neglhuset, vipper, vippeextension, negler

Så hva venter du på? Uansett om du liker den mer dramatiske looken på din bryllupsdag, eller foretrekker det naturlig, har vi valgene for deg. Du kan velge mellom volumvipper for mer dramatikk, eller klassiske vipper for den naturlige looken.

Ta kontakt med oss for mer informasjon, og husk at det er viktig at du og salongen du velger har en god forståelse dere i mellom. Gå etter anbefalinger fra tidligere kunder, eller test ut salongen før du velger hvem som skal få være så heldig å hjelpe deg på din store dag.

bryllup, brud, neglhuset, vipper, vippeextension, negler