Gavetips til morsdag og Valentine’s Day!

Gavetips til morsdag og Valentine's Day - vippeextensions

Morsdag og Valentine’s Day nærmer seg med stormskritt. Så hva kan man gi til den viktigste kvinnen i sitt liv? Vi har løsningen!

Gavetips til morsdag og Valentine's Day - vippeextensions

Alle kvinner ønsker å se og føle seg spesielle til enhver tid. Med hektiske hverdager er innramming av øyne noe av det beste vi kan gjøre for å føle oss bedre. Kanskje den spesielle kvinnen i ditt liv vil slippe å bruke for lang tid på å sminke seg om morgenen? Kanskje bruk av briller gjør det litt vanskeligere å ramme inn øynene så bra som de fortjener? Vi har klassiske vipper som gir deg mascaraeffekten og volumvipper hvor du selv kan bestemme ønsket volum og tetthet. Er hun usikker kan vi sammen finne ut hva som gjør henne fornøyd og gir best mulig resultat. Kjøp ditt gavekort innen 14/02/19 for å få ekstra gode priser.

  • Klassiske vipper nå kun 1000,- kr (ordinær: 1300,- kr)
  • Volum vipper nå kun 1400,- kr (ordinær: 1700,- kr)

 

Vi gleder oss til å høre fra deg og gi kvinnen i ditt liv den oppmerksomheten hun fortjener.

Her kan du bestille gavekort!