Endelig åpner Neglhuset igjen etter korona-stenging!

Neglhuset åpner igjen!

Etter å ha holdt stengt siden 12. mars, åpner vi endelig salongen igjen. Hverdagen i salongen blir annerledes enn det du som kunde er vant til. Renslighet har alltid vært viktig for oss, men nå har vi vært nødt til å gjøre flere tiltak for å garantere en trygg og smittefri salong for alle våre kunder.

Trygg salong

Alle terapeuter har fått grundig opplæring i smittevern etter FHI´s krav og regler. Salongen rengjøres i henhold til Folkehelseinstittutets anbefalinger og våre ansatte har fått opplæring i smittevernskunnskap. Vi gjør vårt ytterste for at vi selv og våre kunder ikke blir smittet. Vi har ordnet flere ventesoner med god plass mellom kunder. Målet med det er at vi ikke skal ha for mange kunder samtidig i salongen. Antibac og håndvask er tilgjengelig for alle kunder. Vi ber alle om å vaske hender før og etter ankomst. Det blir ikke servering av kaffe og te.

 

Både negle- og vippekunder blir delt ut maske som kundene er pålagt å bruke under behandling. Siden vi jobber ganske lenge med hver kunde og har tett kontakt, blir det viktig å bruke masker, selv om dette ellers ikke er anbefalt. Vippekunder må i tillegg til masken ha på hårnett. Kundene får dessverre ikke ligge under pledd. Kom med noe varmere klær. Alle terapeuter bruker en maske per kunde. Maskene gjenbrukes ikke.

 

Alle skal føle seg trygge hos oss og vi vil også føle oss trygge. Vi legger til rette for en smittefri salong, men det er også viktig at du gjør ditt ytterste for å hindre smittespredning. Følg derfor disse reglene:

 

KOM FRISK
Kom ikke til oss hvis du føler deg dårlig eller har luftveissymptomer. Vi booker gjerne om timen din og ønsker deg hjertelig velkommen tilbake når du er symptomfri.

 

HOLD AVSTAND
Folkehelseinstituttet krever trygg avstand mellom kundene i salongen.

 

VASK HENDENE
Alle kunder skal vaske eller rengjøre hendene sine med antibac ved ankomst.

 

IKKE BRUK MOBILEN
Mobiltelefonen er en potensiell smittekilde og skal ikke brukes mens du oppholder deg i salongen.

 

Vi håper at vi ser alle kundene våre igjen og at vi kan gi dere litt velvære-glede i korona-hverdagen. Stelte negler og flotte vipper gir god selvfølelse og ekstra glede!

 

BLI KORONAFIN og bestill din neste time nå! Det er mye pågang i starten, så vær rask med å booke.

Du kn booke på Facebook (messenger), ringe oss eller ta direkte kontakt med din terapeut.

VI SEES!