Botox og Derma fillers

Priser:

Botox:

1 område: 1600,-

2 områder: 2200,-

3 områder: 3000,-

Overleppe: (røykerynke): 1100,-

Øyenbrynsløft: 1100,-

Gummy Smile: 1800,-

Små justeringer inngår i prisen. Større justeringer koster fra 500 – 1500.

(innen 3 uker)

Filler:

Per område: fra 1500,-

Signaturbehandling panne: (Botox først, filler etter 14 dager)

Kr 4000,-

Mesoterapi  3 x Behandling

2900,-

Injeksjonsbehandlingen som tilfører vitaminer, hyaluronsyre og antioksidanter til huden, og etterlater den frisk og glødende.
Ved hjelp av små nålestikk tilføres huden verdifulle ingredienser. Man behandler effektivt tørr, slapp og uelastisk hud. Rynker, grov og ujevn hudtone, solskader og acnearr.
Områder som behandles er ansikt, hals, bryst og håndrygg. I tillegg kan man behandle hodebunn, som motvirker hårtap og tilfører fukt til tørt og uttørket hår.
Botox (Botulinum toxin type A), er et stoff som produseres av bakterier i laboratorier. Stoffet blokkerer nerveimpulser til muskulatur, som fører til at musklene slapper av.

Bruk av Botox er trygt og veldokumentert, både i skjønnhetsindustrien og i behandling av en rekke lidelser.

Botox mot rynker

I svært små og fortynnede doser kan Botox sprøytes inn i utvalgte ansikstmuskler for å glatte ut rynker. Ansiktsmusklene hindres fra å trekke seg sammen, og på denne måten blir den overliggende huden glatt og uten skjemmende rynker.

Botox virker kun på de spesifikke musklene som behandles og ikke på nærliggende muskelgrupper.

Slik utføres behandlingen

Botoxinjeksjonene er skånsome, medfører lite ubehag og tar ca 15-20 min.

Man kan gjenoppta arbeid og andre daglige gjøremål umiddelbart etter behandlingen. De første 12 timene etter behandlingen bør man ikke gni eller massere det området som er behandlet, Massasje kan spre Botox til nærliggende nerveender/muskler som dermed kan inaktiveres for en tid.

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

Effekten varer i gjennomsnitt 3-5 måneder etter førstegangs behandling. For å vedlikeholde optimal effekt bør behandlingen gjentas 2-3 ganger i året.

Studier har vist at effekten av Botox brukt mot rynker varer lenger etter hver ny behandling. Sannsynligvis beror dette på at muskelen som blir behandlet, etter hvert blir mindre aktiv og svakere som resultat av at den ikke brukes.

Bivirkninger:

Det oppstår sjelden bivirkninger ved denne type behandling. Den vanligste er ømhet, irritasjon og/eller en liten blodutredelse på det behandlede området. Dette er forbigående plager som forsvinner i løpet av et par dager.

Mindre vanlige bivirkninger er lett hodepine 1-2 dager etter behandlingen.

Da effekten av Botox er forbigående  er også de eventuelle bivirkningene forbigående.

De aller fleste kan behandles med noen få unntak:

  • Gravide og ammende
  • Personer med visse muskelsykdommer
  • Personer som har allergier for noen av virkestoffene i Botox
  • Personer under 18 år

Områder vi behandler:

  • Glabella: “sinnarynken” mellom øyenbrynene
  • Kråkeføtter: smilerynkene
  • Panne: tversoverlinjene i pannen
  • Overleppe/”Røykerynker”
  • Linjer/rynker på nesen (“Bunnylines”)

Botox mot overdreven svette (hyperhidrose)

Botox er en effektiv behandlingsmetode mot overdreven svette i armhuler. Behandlingen har langvarig effekt fra 6 til 12 måneder. Etter 48 timer vil man merke effekt. Etter 1-3 uker kan man forvente full effekt.

Svetting er naturens måte å regulere kroppstemperaturen på. Personer som lider av hyperhidrose, produserer mye mer svette enn nødvendig.

Botox blokkerer nerveimpulser til kjertlene og hindrer at disse skiller ut svette.

Behandlingen injiseres via en sprøyte i armhulen. Man må regne med et stikk for annenhver centimeter med hud i armhulen.

Man kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål umiddelbart etter behandlingen

Man bør på forhånd ha forsøkt andre behandlinger som uttørkende preparater eller annen lokalbehandling. Før behandlingen skal man ikke bruke deodorant.

Utført riktig har behandlingen minimal risiko.

 

Botox mot tanngnissing/ Bruxisme

Tanngnissing kan ofte behandles med Botox ved å injisere i kjevemuskulaturen.

Kjeven slapper av ved at nerveimulsene til muskulaturen er brutt og ofte vil tanngnissingen opphøre.

Behandlingen er ikke smertefull, og består som oftes av 1-3 små nålestikk på hver side av kjeven

Ca 1 uke etter behandling vil effekten kjennes ved at man blir mindre anspent i kjeven. Etter ca 2 uker ser en full effekt. Etter 6-8 uker vil man merke at størrelsen på masseter muskelen reduseres og kjeven får et mer feminint uttrykk. Resultatet varer som oftest 3-6 mnd.

Ved gjentatte behandlinger varer effekten lenger.

 

Stylage filler:

Stylage er et ikke-animalsk laboratoriefremstillt produkt som selges i over 55 land. Det er produsert i Frankrike av Laboratoire Vivacy. Filleren er en myk gele bestående av Hyaluronsyre og den naturlige antioksidanten Mannitol. Mannitol bidrar til å gi en lengere effekt, samt minsker en evt hevelse etter behandlingen. Stylage er den eneste 3. generasjons hudfiller på markedet.

Hyaluronsyre er et polysakkarid, et naturlig sukker, som finnes i alle kroppens organer og som bidrar til å gjøre huden elastisk og smører leddene. Når hyaluronsyren svekkes blir huden ujevn og tørr. Den mister elastisitet, og linjer og rynker dukker opp.

Ved å injisere Stylage fillers, benytter man seg av Hyaluronsyrens evne til å binde vann, slik at huden blir fuktet fra innsiden og elastisitet og struktur bedres. Dette brytes etterhvert naturlig ned i kroppen, og behandlingen må derfor gjentas.

Vi behandler følgende med Stylage:

-Rynker (smilerynker, panne)

-Mimikkrynken fra nesen og ned til munnen (nasolabiale folder)

-Rynker rundt munnen

-Lepper

-Løfte munnvikene

-Fjerne generelle tretthetstegn i huden

Varigheten på behandlingen med Stylage er individuell, men ligger som regel mellom 4 – 6 mnd.

Det fungerer utmerket å kombinere Botox og Stylage, der Botox hemmer muskelaktiviteten og glatter ut rynker, mens Stylage fyller ut linjer.

Bivirkninger:

Det er lite bivirkninger ved filler behandlinger, da dette er skånsomme injeksjoner. De vanligste reaksjoner er rødme og hevelse. Skjeldnere er smerte/ømhet ved injeksjonsstedet, klumpdannelser og infeksjon. Svært skjelden allergisk reaksjon.

De mildeste bivirkningene løser seg oftes innen en uke, skulle de vare lengere enn dette, må behandler kontaktes snarest.