Form/Farger/Threading

Vipper og Bryn

Shaping / Farge

Velstelte og velformede øyebryn kan få deg til å se både yngre og vakrere ut. Våre eksperter former dine bryn for å fremheve din naturlige skjønnhet. Forever Beauty bruker permanentsverte som er mild mot huden, og som gir fin og varig farge til dine vipper. Vår brow behandling er spesielt utviklet for å gi et skreddersydd resultat, ut i fra om du ønsker et naturlig, fyldig eller definert utseende. Vi bruker teknikker for å forme, farge og definere brynene og vil forbløffende forvandle brynene ved å ramme inn ansiktet ditt og gi deg bryn som er like individuelle som det du er.

Bestill time

Threading

Dette er den mest effektive metoden for fjerning av hår i ansiktet for alle, og spesielt for personer med sensitiv hud. I motsetning ti voksing, fører ikke threading til hovenhet, rødme og pigmentflekker. Håret fjernes ved hjelp av 100% bomullstråd som blir surret rundt hårroten og plukket i motsatt retning av dets vekst. Teknikken resulterer i rene pene linjer, og når det gjelder forming av øyebryn, far de en utmerket form.

Farging av bryn 250,-
Farging av vipper 250,-
Farging av vipper og bryn 400,-

Farge, threading, styling bryn 500,-

Threading overleppe 200,-
Threading bryn 300,-
Threading bryn og leppe 400,-

Bestill time

Lash Lift

Length, Volume and Lift – LVL er et unikt vippeløftsteknikk som løfter/bøyer dine egne vipper uten vippeextensions. Effekten er perfekt for deg som har dårlig tid på morgenen, ønsker å se opplagt ut eller de som ønsker å se yngre ut! Vippene virker lengre og det åpner blikket. Den innovative teknikken benyttes det silicon-form sammen med profesjonelle produkter til å skånsomt løfte/bøye dine vipper. Vi kan i samme sleng farge vippene dine, så da kan du føle deg vakker til enhver tid!

Hvor lenge varer resultatet?

Etter en LVL behandling, vil vippene være bøyd fra ca.5 uker eller mer, men dette er helt individuelt, avhenger av hvordan vippene dine i utgangspunktet er og ikke i det minste hvordan du selv behandler dine egne vipper for å vedlikeholde resultatet og kvaliteter på dine egne vipper. Man skal heller ikke overstimulere sine vipper, derfor er det ikke nødvendig med ny behandling før etter at det gått 6 uker.

Hvor lang tid tar behandlingen?

En LVL behandling tar ca. 45 min, med farging ca. 60 min. Det er en avslappende behandling.

Hvem trenger en slik behandling?

Denne behandlingen er perfekt for deg som:

  • har tynne og rette vipper
  • ønsker et mer naturlig blikk
  • ønsker å droppe mascara eller vippetang
  • ønsker å se opplagt og våken ut
  • ønsker å se yngre ut

Etterbehandlingsråd:

  • Det er viktig at det ikke kommer noe form for fuktighet på vippene de første 24 timene, du skal derfor unngå vann, steambath, mascara, øyekrem, sminkefjerner, el.
  • Ikke gni deg i øyet ( gjelder de første 24 timene)
  • Det er viktig at du pleier vippene dine, spesielt den første uken etter behandlingen. Dette kan også være avgjørende for fuktighetsnivået og kvaliteten på vippene dine. Vi anbefaler LVL moisturising serum.
  • Husk å bruk en tørr vippekost og gre vippene dine oppover daglig.
  • Vi anbefaler en ny behandling etter 6 uker.

Lash lift/vippebøy                                          650,-