Hudpleie

Her er behandlingene vi tilbyr.

Environ Peel & Mask (45min)

1500,-
TCA syre: En kjemisk eksfoliering av huden. Fjerner gamle og skadede hudceller i tillegg til urenheter dypt ned i porene. Behandlingen stimulerer huden til ny produksjon, noe som gir en smidigere hud med økt glød. Reduserer rynker, arr, akne, ujevn hudstruktur og ujevn pigmentering.Alginate masque:Avkjølende maske som nøytraliserer pH verdien i huden. Tilfører mye fuktighet og etterlater huden myk og frisk.

Microneedling  Ansikt (60min)

1900,-

Microneedling med syre (75min)

2300,-

Ekstra for hals og bryst

500,-

Behandling med Dermapen skjer med minimalt av ubehag. Bedøvelseskrem kan benyttes innen behandling dersom det er behov for dette. Selve behandlingen går raskt og tar 5-10 minutter pr behandlet område. Vanligvis behøves 5-6 behandlinger for å nå et optimalt resultat, og det bør gå 4-6 uker mellom hver behandling. Mange ser resultat allerede etter den første behandlingen. Mer varige resultater oppnår man etter 3-6 behandlinger. Din huds tilstand vil forbedres ytterligere i 6-12 måneder etter en behandlingskur. Vi anbefaler alltid at du gjør Dermapen i kombinasjon med anbefalt hudpleieprogram for optimalt resultat. (Spør etter pakke pris)

Genosys Led Lysterapi   (20min)

550,-

Genosys Led Lysterapi og Maske (combo med microneedling)

400,-

Behandlingen er en “no hands on” behandling hvor du ligger og slapper av med lysterapi i 20 min. Behandlingen kan gjøres alene eller i kombinasjon med andre behandlinger klinikken har å tilby. Lysterapi er blant annet helt perfekt å bruke etter en microneedling eller en peeling behandling, for å øke effekten av behandlingen.

Mesoterapi  3 x Behandling

3500,-

Bestill time

Injeksjonsbehandlingen som tilfører vitaminer, hyaluronsyre og antioksidanter til huden, og etterlater den frisk og glødende.
Ved hjelp av små nålestikk tilføres huden verdifulle ingredienser. Man behandler effektivt tørr, slapp og uelastisk hud. Rynker, grov og ujevn hudtone, solskader og acnearr.
Områder som behandles er ansikt, hals, bryst og håndrygg. I tillegg kan man behandle hodebunn, som motvirker hårtap og tilfører fukt til tørt og uttørket hår.