Tricopigmentering

Hvem passer det for?

Tricopigmentering passer spesielt godt for de som har:

  • Arr i hodebunnen (feks arr fra stripmetoden)
  • Flekkvis håravfall (alopecia areata)
  • Viker, måne eller generelt hårtap

For deg som har mindre hårløse flekker i et ellers langt hår, kan tricopigmentering illudere tettere hårvekst og derfor skjule hårtap.

Behandlingen passer også bra for de som har barbert skalle, og som ønsker å gi inntrykket av korte hårstrå på hodet.

Skader ikke hodebunnen

Til forskjell fra instrumenter brukt til permanent sminke og tatovering, er instrumentet brukt for tricopigmentering spesielt utviklet til den typen hud som er på hodet. Tricopigmentering behandler det delikate hudlaget på hodebunnen skånsomt slik at hodebunnen ikke blir skadet.

Nålen brukt til tricopigmentering har en spesifikk struktur som gjør det mulig for behandleren å slippe ut akkurat den samme mengden pigment i samme dybde hver gang. Dette er for å oppnå de samme perfekte prikkene som ikke utvider seg.

Den beste metoden for å illudere korte hår

Pigmentet brukt i trikopigmentering består av partikler med en såpass liten dimensjon at det er mulig for kroppen å ta opp partiklene i en tidsperiode på to til tre år. Det såkalte “universelt brune” pigmentet har en askegrå farge som er lik det som er i keratin; som er den typiske fargen på nye hår som gror ut av hårseken.

Du har kanskje lagt merke til at tatoveringer med tiden har en tendens til å bli blå- eller grønnaktige. Hvis dette skjedde på hodeskallen din, hadde det vært en svært negativ bieffekt på noe som i utgangspunktet skal forbedre livskvaliteten din.

1500,- pr. time.

(1500,- er minstepris) 

Med forbehold om prisendring ved årskiftet.

Avbestilling av time må skje senest 24 timer før timeavtale.

Ubenyttet time faktureres med 50% av totalbeløpet.

Med tricopigmentering er ikke dette en fare da det unike pigmentet som blir brukt ikke endrer farge. Det blir ikke blått eller grønt, men blir med årene gradvis mindre synlig uten å etterlate noen rester eller prikker.